EGIPTE

Terra de faraons

Descripció

Egipte és sens dubte una de les destinacions més interessants del món, on descobriràs els seus tresors i contemplaràs els magnífics monuments de l’època dels faraons.

Et proposem un viatge a mida a Egipte que et portarà des del Caire i les Piràmides, navegant pel Nil en creuer i acabant a les platges del Mar Roig.

Itinerari

Aquest itinerari és subjecte a modificacions segons les necessitats de cada viatger, podent afegir o modificar la ruta, els allotjaments, visites…

10 dies.

 DIA 1

BARCELONA – EL CAIRE

Vol amb destí al Caire. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament al Caire.

 DIA2

EL CAIRE

Esmorzar i sortida per visitar la Necròpoli de Giza, lloc on es troben les famoses Piràmides d’Egipte. Aquestes són les Piràmides dels faraons de la IV dinastia: Kheops, Kefrén i Micerinos. A aquesta visita sumarem la de la coneguda Esfinx que custodia la necròpoli i representa al rei Kefren amb cos de lleó. Dinarem i a la tarda visitarem el Museu Egipci. Allotjament al Caire.

 DIA 3

DIA LLIURE AL CAIRE

Dia lliure per visitar la capital d’Egipte. Us proposem conèixer La fortalesa del gran Saladino, la Mesquita de Mohamed Alí, el Basar de Khan el Khalili, els carrerons de la ciutat vella o el barri Copte. Allotjament al Caire.

 DIA 4

ASWAN

Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’aeroport del Caire pel vol domèstic direcció Aswan. A l’arribada, embarcament al creuer. Visitarem Temple de Philae, conegut com la perla del Nil i navegarem amb Faluca al voltant de l’illa Elefantina. A la tarda, possibilitat de fer l’excursió al poblat Nubi i la primera catarata del Nil. Nit a bord.

 DIA 5

ASWAN – KOM OMBO

Esmorzar i possibilitat de visitar els Temples d’Abu Simbel, la més increïble i bella construcció de la història egípcia. Dinar a bord i navegació direcció nord. Visita al temple de Kom Ombo i el museu de mòmies de cocodrils. Nit a bord.

 DIA 6

EDFU – LÚXOR

Esmorzar al creuer i sortida per visitar el Temple d’Edfu, un dels més ben conservats d’Egipte. Dinar a bord i per la tarda passarem per la esclusa d’Esna i seguirem navegant direcció Lúxor. Visita als temples de Lúxor i Karnak. Nit a bord.

 DIA 7

LÚXOR – HURGADA

Esmorzar i sortida per visitar la Vall dels Reis i les tombes dels faraons més rellevants durant les dinasties XVIII i XIX. També visitarem el Temple de Hatchepsut i els famosos Colossos de Memnon. Trasllat fins a la ciutat d’Hurgada al Mar Roig (4h per carretera). Nit a Hurgada.

 DIA 8

DIES LLIURES A HURGADA

Dies lliures per explorar aquesta animada ciutat a les costes del Mar Roig. Podràs gaudir de la platja i descobrir l’espectacular fons marí fent snorkel o busseig. Nits a Hurgada.

 DIA 9

DIES LLIURES A HURGADA

Dies lliures per explorar aquesta animada ciutat a les costes del Mar Roig. Podràs gaudir de la platja i descobrir l’espectacular fons marí fent snorkel o busseig. Nits a Hurgada.

 DIA 10

HURGADA – EL CAIRE – BARCELONA

A l’hora prevista, trasllat a l’Aeroport d’Hurgada per el vol de tornada al Caire i canvi de terminal per el vol internacional a Barcelona. Arribada i fi del viatge.

Preu

A consultar

Serveis inclosos

 • 3 nits d’hotel al Caire (Hotel 4* amb esmorzar)
 • 3 nits de creuer pel Nil amb Pensió Completa (5*)
 • 3 nits d’hotel a Hurgada amb Pensió Completa (Hotel 4* superior)
 • 2 vols domèstics, Caire – Aswan i Hurgada – El Caire
 • Tots els trasllats
 • Guia de parla castellana per totes les visites
 • Dia complet de visita a les Piràmides de Giza, l’Esfinx i el Museu Egipci
 • Temples de Karnak, Lúxor, Hatsheput, Edfu, Kom Ombo i Philae; Vall dels Reis; els famosos Colossos de Memnon i passeig en faluca
 • Propines del creuer i els xofers (menys la del guia; segons criteri personal)
 • Visat d’entrada al país
 • Assegurança d’assistència i cancel·lació (COVID_19)

Serveis no inclosos

 • Vol internacional
 • Propina del guia
 • Qualsevol altre concepte no mencionat com a inclòs