Jordania

En busca del reino nabateo

Descripción

Jordània és un país ple d’història on diferents civilitzacions hi han deixat empremta. Descobrirem llocs únics com Petra, l’antiga capital dels nabateus i un dels llocs més fascinants del món; viurem l’experiència de dormir en una tenda a l’imponent desert de Wadi Rum i compartir activitats amb els beduïns; tindrem l’oportunitat d’arribar al punt més baix de la Terra, el Mar Mort, i flotar a les seves aigües. També podrem fer snorkel al Mar Roig, visitar els mosaics de Madaba o les restes romanes de Jerash. Una terra de meravelles on natura i història s’uneixen per oferir un país inigualable.

Itinerario

Aquest itinerari és subjecte a modificacions segons les necessitats de cada viatger, podent afegir o modificar la ruta, els allotjaments, visites…

8 dies.

 DIA 1

Barcelona – Amman

Vol amb destí Amman. Arribada i trasllat a l’hotel. Nit a Amman.

 DIA2

Amman – Madaba – Mont Nebo – Mar Mort -Petra

Ens dirigim a Madaba, famosa pels mosaics bizantins que conserva. Seguim fins al Mont Nebo on es creu que hi ha la tomba de Moisés. Descens fins al Mar Mort, punt més baix de la Terra (430 metres sota el nivell del mar) i on viurem l’experiència de flotar a les seves aigües. Continuació fins a Petra. Nit a Petra.

 DIA 3

Petra

Visita a Petra, la increïble ciutat esculpida a la roca que van fundar els nabateus. A través del canó d’1km de longitud, el Siq, accedirem als principals monuments: El Tresor, l’amfiteatre, les tombes reals i el Monestir. Nit a Petra.

 DIA 4

Petra

Dedicarem el dia a completar la visita a Petra. A la tarda anirem a Al Beidha, també conegut com a Little Petra. Nit a Petra.

 DIA 5

Petra – Aqaba i Mar Roig – Wadi Rum

Ens dirigim a Aqaba, Mar Roig. Possibilitat de fer snorkel o submarinisme i observar un dels fons marins amb més diversitat del món. A la tarda trasllat a l’imponent desert de Wadi Rum per veure la posta de sol. Nit al desert en campament.

 DIA 6

Wadi Rum – Jerash – Amman

Possibilitat de contractar vehicles 4×4 a primera hora per realitzar un recorregut pel desert. Després ens dirigirem a Jerash, antiga ciutat romana coneguda pel seu perfecte estat de conservació. Visitarem l’Arc de Triomf, la Plaça Ovalada, el Cardo, la Columnata, el Temple d’Afrodita i el Teatre Romà. Continuarem direcció Amman. Nit a Amman.

 DIA 7

Amman

Dia per conèixer la capital jordana. Visitarem la ciutadella, el museu arqueològic i el teatre romà. Nit a Amman.

 DIA 8

Amman –Barcelona

A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada.

Precio

A consultar

Servicios incluidos

  • Assistència i trasllats aeroport – hotel – aeroport
  • Allotjaments segons itinerari
  • Nit en campament al desert de Wadi Rum (mitja pensió)
  • Visites i entrades als llocs mencionats en el programa
  • Trasllats amb vehicle privat a/c amb guia parla espanyola
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació (COVID_19)

Servicios no incluidos

  • Vol internacional
  • Visat
  • Qualsevol altre concepte no mencionat com a inclòs