IRAN

Viatge a l’antiga Pèrsia

Descripció

Viatjar a l’antiga Pèrsia –amb una història de més de 2500 anys– és viatjar a una de les civilitzacions més antigues del món. Descobrirem el seu passat gloriós, els tresors de l’arquitectura islàmica, les seves encantadores ciutats com Shiraz o Esfahan, l’antiga capital de l’imperi, Persèpolis, i sobretot, la càlida hospitalitat de la seva gent. Atreveix-te a trencar estereotips i deixa’t captivar per aquest fascinant país, un indret amb un impressionant llegat històric, arquitectònic i cultural.

Itinerari

Aquest itinerari és subjecte a modificacions segons les necessitats de cada viatger, podent afegir o modificar la ruta, els allotjaments, visites…

11 dies.

 DIA 1

Barcelona – Teheran

Vol amb destí Teheran. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament a Teheran.

 DIA2

Teheran

Començarem la visita de la capital amb el Museu Nacional, el Palau de Golestán, Museu del Vidre i la Ceràmica i Museu de les joies. Allotjament a Teheran.

 DIA 3

Teheran – Shiraz

El matí trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Shiraz, ciutat coneguda per ser el centre de la cultura persa. Visitarem el complex Vakil, Jardí Eram, Mesquita Nasir al Mulk (Pink Mosque) i el mausoleu-mesquita i centre de peregrinació de Shah Cheragh. Allotjament a Shiraz.

 DIA 4

Shiraz – Persèpolis – Shiraz

El matí visitarem Persèpolis, l’antiga capital de l’imperi Persa. El recinte arqueològic conserva bona part del conjunt de temples i palaus en excel·lent estat. Prop de Persèpolis, visitarem Naqhs-e Rostam, on es troben les tombes dels antics reis perses. Allotjament a Shiraz.

 DIA 5

Shiraz – Yazd

Avui sortim direcció Yazd. De camí visitarem la ciutat de AbarKouh, famosa durant la Ruta de la Seda i ciutat on destaca el xiprer de més de 4000 anys considerat el segon arbre més antic del món. Després visitarem la tomba de Ciro el Gran a la localitat de Pasargade. Allotjament a Yazd.

 DIA 6

Yazd

A les portes del desert, la ciutat caravanera de Yazd et sorprendrà amb les seves cases de tova, les seves torres de ventilació i, especialment, el seu Temple de Foc, centre de culte de l’últim reducte del zoroastrisme. Allotjament a Yazd.

 DIA 7

Yazd – Esfahán

Deixem Yazd i sortim direcció Esfahán. De camí visitarem Meybod, una altra població de tova amb molt d’encant històric i una important fortalesa que data del període sassànida. També aprofitarem per fer una parada a la població de Nain, on encara queden restes de la fortalesa de construcció àrab denominada Narin Ghaleh. Allotjament a Esfahán.

 DIA 8

Esfahán

On millor es perceben els temps d’esplendor d’Esfahán, és la Plaça de “Naqsh – é – Djahan” el mirall del món. Al seu voltant, hi ha els principals monuments de la ciutat: el Palau d’Ali Qapu, la Mesquita de Lotfollah i la Mesquita d’Imam. També el Basar cobert on es poden comprar miniatures, cal·ligrafies o ceràmica de la regió. Allotjament a Esfahán.

 DIA 9

Esfahán

Seguirem visitant la ciutat d’Esfahán. Visitarem el palau Hasht Behesht, la Mesquita del Divendres i també l’església de Vank, una de les esglésies armènies més interessants del Pròxim Orient. Allotjament a Esfahán.

 DIA 10

Esfahán – Kashan – Qom – Teheran

Sortim a primera hora direcció Kashan; una de les ciutats més antigues d’Iran. A la tarda anirem a la ciutat santa de Qom per visitar el mausoleu de Masumeh. Arribada a Teheran. Allotjament a Teheran.

 DIA 11

Teheran – Barcelona

Trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

Preu


Tarifa per persona: 1620€ + vol

Preu en base a 2 persones en habitació doble

Preu habitació individual: a consultar

Nota: Aquesta proposta està subjecta a disponibilitat i a possibles canvis al moment de fer la reserva 


Serveis inclosos

  • Vol domèstic Teheran – Shiraz
  • Allotjaments segons itinerari
  • Guia local
  • Vehicle privat tot el recorregut.
  • Entrada als monuments de l’itinerari
  • Tramitació de visat
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació (COVID_19)

Serveis no inclosos

  • Vol internacional
  • Qualsevol altre concepte no mencionat com a inclòs