ISRAEL

Explora terra santa

Descripció

L’experiència d’un viatge per Israel és tan intensa com extraordinària. Un país de l’Orient Pròxim que s’aboca al Mar Mediterrani i on les tres principals religions del món el consideren Terra Santa. Un destí que atrau per diferents motius com el seu paper crucial a la història, el seu entramat de cultures i tradicions i els infinits contrastos dels seus paisatges que van des de paratges deserts fins a verdes terres d’oliveres.

A l’explorar aquesta terra cada viatger tindrà una percepció molt diferent: la passió de visitar llocs bíblics, el sentiment de recórrer un país ple d’història o la curiositat de flotar a les aigües del Mar Mort.

Itinerari

Aquest itinerari és subjecte a modificacions segons les necessitats de cada viatger, podent afegir o modificar la ruta, els allotjaments, visites…

8 dies.

 DIA 1

Barcelona – Tel Aviv

Arribada a l’aeroport, assistència i trasllat a l’hotel de Tel Aviv. Allotjament a Tel Aviv.

 DIA2

Tel Aviv – Caesaria – Haifa – Acre

Breu visita a la ciutat de Tel Aviv – Jafo. Continuació a Caesaria per visitar el Teatre Romà, la ciutat creuada i l’aqüeducte. Seguim direcció Haifa per visitar el Monestir Carmelita de Stella Maris i els Jardins Perses. Vista panoràmica de la badia i de la ciutat de Haifa des del cim de la Muntanya Carmel. A la tarda, es continua cap a Acre des d’on es visiten les fortaleses medievals. Es prossegueix cap a Galilea. Allotjament a l’Kibutz Hotel o Tiberiades.

 DIA 3

Natzaret – Tiberiades – Galilea

Sortida a la Muntanya de les Benaurances, lloc del Sermó de la muntanya. Continuació cap a Tabgha, lloc de la multiplicació dels Pans i els Peixos i a Capernaum. Es segueix vorejant el Mar de Galilea direcció a la ciutat de Tiberíades. A la tarda sortida via Canà de Galilea cap a Nazareth per visitar la basílica de la Anunciacion, la fusteria de Sant Josep i la Font de la Mare de Déu. Allotjament a Kibutz Hotel o Tiberiades.

 DIA 4

Vall del Riu Jordà – Jerusalem

Sortida per la Vall del Jordà, fins Beit Shean. Visita a les excavacions arqueològiques. Continuació via Jericó, la ciutat més antiga del món. Vista de la Muntanya de la Temptacions i el Mar Mort. Es segueix travessant el Desert de Judea cap a Jerusalem. Allotjament a Jerusalem.

 DIA 5

Jerusalem – Ciutat Nova

Avui visitarem la Muntanya de les Oliveres per apreciar una magnífica vista de la ciutat. Seguim direcció a Getsemaní, visita de la basílica de l’Agonia. Ciutat nova de Jerusalem: Visita a el Santuari del Llibre al Museu d’Israel on estan exposats els manuscrits del Mar Mort i a Yad Vashem, Monument recordatori de l’Holocaust. Després visita a Ein Karem: Església de Sant Joan Baptista, Església de la Visitació. Allotjament a Jerusalem.

 DIA 6

Jerusalem – Ciutat Antiga – Belen

Visita a la Ciutat Antiga de Jerusalem: el Mur dels Laments, la Zona del Temple, Via Dolorosa, i l’Església del Sant Sepulcre. Continuació a la Muntanya Sió, on es troben la Tomba del Rei David, el Cenacle i l’Abadia de la Dormició. A la tarda visita a Belen, l’Església de la Nativitat, la Capella de Sant Jeroni i la Gruta del Naixement. Allotjament a Jerusalem.

 DIA 7

Masada – Mar Mort

Sortida cap al Mar Mort – Pujada amb telefèric a Masada, última fortificació dels Jueus en la seva lluita contra els Romans. Visita a les excavacions, el palau d’Herodes i la Sinagoga. Vista panoràmica del Camp Romà i del Mar Mort. Possibilitat de bany en les aigües salades de la mar. Retorn a Jerusalem. Allotjament.

 DIA 8

Jerusalem – Tel-Aviv – Barcelona

A l’hora indicada trasllat fins a l’aeroport de Tel Aviv per agafar el vol de tornada. Arribada i fi del viatge.

Preu


Tarifa per persona: 1550€ + vol

Preu en base a 2 persones en habitació doble (hotel 4*)

Suplement hotel 4* superior: 145€

Preu habitació individual: a consultar

Nota: Aquesta proposta està subjecta a disponibilitat i a possibles canvis al moment de fer la reserva 

Serveis inclosos

  • Guia local parla castellana tot el recorregut
  • 7 nits allotjament segons itinerari
  • Primera nit esmorzar inclòs i 6 restants mitja pensió
  • Trasllats amb conductor
  • Entrades per als següents llocs segons el programa (Cesarea, Acre, Capernaum, Tabor, Museu Israel)
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació

Serveis no inclosos

  • Vol internacional
  • Qualsevol concepte no mencionat com a inclòs