TURQUIA

Entre Europa i Àsia

Descripció

Amb un peu a Occident i l’altre a Orient, Turquia t’obre les portes a un nou món amb riqueses inesgotables. Des de la Capadòcia fins a l’estret de Bòsfor, des del Mar Negre fins a Anatòlia, Turquia ofereix als seus visitants una immensa varietat de paisatges. No deixis perdre l’oportunitat de descobrir una des les nacions més belles del mediterrani.

Itinerari

Aquest itinerari és subjecte a modificacions segons les necessitats de cada viatger, podent afegir o modificar la ruta, els allotjaments, visites…

9 dies.

 DIA 1

BARCELONA – ISTANBUL

Arribada a l’aeroport d’Istanbul. Recollida i trasllat a l’hotel. Allotjament a Istanbul.

 DIA2

ISTANBUL

Dia d’excursió al nucli antic. Començarem visitant el Palau Imperial de Topkapi, la residència oficial dels sultans otomans des d’on van governar el seu gran Imperi durant més de 400 anys. Inclou una visita a les Sales del Tresor, on es poden admirar veritables joies del patrimoni turc, incloent un dels diamants més grans del món i la famosa “daga Topkapi”. Després visitarem Santa Sofia, la primera i més gran basílica de l’Imperi Romà d’Orient. Just davant hi ha la Mesquita Blava, on es poden admirar els mosaics d’Iznik, famós pel seu blau intens. A la tarda visitarem l’Hipòdrom Romà i l’emblemàtic Gran Basar, un paradís comercial amb més de 4.000 botigues. Allotjament a Istanbul.

 DIA 3

ISTANBUL

Començarem el dia al Basar de les Espècies, el més antic de la ciutat i també anomenat basar egipci, on es venien les espècies portades d’Egipte. Després travessarem en creuer el Bòsfor, un estret que separa els continents d’Europa i Àsia, on gaudirem d’unes magnífiques vistes. A la tarda visitarem el luxós Palau de Beylerbeyi, l’última residència d’estiu dels sultans. Allotjament a Istanbul.

 DIA 4

ISTANBUL – CAPADÒCIA

Matí lliure per acabar de recórrer la ciutat. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport d’Istanbul pel vol domèstic a Kayseri (1h de durada). Trasllat a l’hotel. Allotjament a Capadòcia.

 DIA 5

CAPADÒCIA

Dia complet per descobrir la magnífica regió de la Capadòcia. Començarem visitant la vall de Devrent i la vall de Pasabag, també coneguda com la Vall del Monjo. Continuarem amb un petit passeig per Avanos, un poble situat a la riba del riu Kizilirmak, famós per la seva artesania de fang. Després de dinar, també experimentarem amb les nostres pròpies mans l’art antic de modelar l’argila. Continuarem la nostra ruta per la Vall de Göreme i ens traslladarem al Museu a l’Aire Lliure declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1985, on podrem admirar les esglésies més impressionants tallades a la roca en forma de coves artificials, decorades amb frescos dels segles XI i XII. La nostra última parada serà a la localitat d’Uchisar on podrem admirar bells exemples de cases Trogloditas excavades en el feble subsòl de la regió. Allotjament a Capadòcia.

 DIA 6

CAPADÒCIA – KUSADASI

Continuem visitant l’encantadora regió de la Capadòcia. Començarem per la Vall Roja, on tindrem l’oportunitat de fer una passejada entre horts i vinyes, envoltats de xemeneies de conte de fades i de cases excavades a la roca. També visitarem l’antic poble cristià de Cavusin. Després de dinar visitarem la Vall del Colom, que porta el nom dels centenars de petites finestres tallades a la roca per atraure els coloms, i que poden niar-hi. A continuació visitarem la ciutat subterrània de Kaymakli, la funció principal de la qual era protegir els habitants de la regió en cas d’invasions. Trasllat a l’aeroport i vol a Izmir. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament al poble coster de Kusadasi.

 DIA 7

PAMUKALE I HIERÀPOLIS

Després de 2h amb autobús, arribarem a Pamukkale, que significa “Castell de Cotó” en turc. És una formació calcària d’aigües termals que han creat una sèrie de piscines naturals i és un famós centre termal amb efectes medicinals per a diferents finalitats terapèutiques. A la part alta de la muntanya, hi ha l’antiga ciutat romana de Hieràpolis, la Necròpolis més gran d’Anatòlia amb més de 1.200 làpides. Allotjament a Kusadasi.

 DIA 8

EFESO

Avui visitarem Efes. Començarem amb una excursió a les ruïnes del Temple d’Artemisa, una de les 7 Meravelles del Món Antic, i que actualment conserva només una de les 120 columnes que el van adornar. A continuació visitarem l’espectacular ciutat d’Efes, sens dubte la ciutat grecoromana més ben conservada del món, cal destacar la Biblioteca de Celso, el Temple d’Adrià, el seu teatre i la Basílica Bizantina de l’Apòstol Sant Joan. Després de dinar, visitarem la Casa de la Mare de Déu, per on van passar els últims anys de la seva vida. Allotjament a Kusadasi.

 DIA 9

IZMIR – ISTANBUL – BARCELONA

A l’hora prevista, trasllat a l’Aeroport d’Izmir per enllaçar amb el vol internacional de tornada a Barcelona. Arribada i fi del viatge.

Preu

A consultar

Serveis inclosos

  • Tots els trasllats aeroport a Istanbul, Kayseri, Izmir i Denizli
  • Vols interns Istanbul – Kayseri – Izmir – Istanbul, amb taxes d’aeroport incloses
  • 8 nits allotjament hotels 4* amb esmorzar inclòs
  • 6 tours dia complert, inclòs el transport des d’on sigui necessari amb vehicle tipus Van d’alta gama, conductor i guia local col·legiat de parla castellana amb entrades a museus/recintes
  • Dinar durant els tours dia complet a Capadòcia, Efeso i Pamukkale (begudes no incloses)
  • Totes les taxes aplicables
  • Assegurança d’assistència i cancel·lació (COVID_19)

Serveis no inclosos

  • Vol internacional
  • Qualsevol altre concepte no mencionat com a inclòs